Bivitec Flip Flow også kaldet for Binder+Co

Søger du sold til en resonans sigte, hvor man kan montere Bivitec Flip Flow? I så fald kan vi med garanti være behjælpelige. Hos SPG Sigtevæv ApS tilbyder vi nemlig Flipflow, til Binder+co sigter, og vi kan hjælpe kunder rundt omkring i hele Danmark, og vi tilbyder dem i en grøn farve. Binder resonans sigter er en særlig type af sigter.

Løs udfordrende opgaver på en simpel måde med Flip Flow

Ved brug af en resonans sigte, hvor man har mulighed for at montere Bivitec Flip Flow, kan man pludselig løse udfordrende opgaver på en effektiv og simpel måde. Man kan nemlig sigte materialer, der ellers er svære at sigte.


Herudover er vi i stand til at levere specielle bredder og mindre stykker for at tilfredsstille dine ønsker og behov. Det betyder både en bedre økonomi og mindre spild.

Ring eller skriv med det samme, og hør mere

Skal du bruge flipflow til en resonans sigte? Ved hjælp af denne kan du pludselig løse svære og komplicerede opgaver på en simpel og effektiv måde, og vi kan være behjælpelige inden for dette felt. Vi har nemlig rig erfaring i branchen, hvorfor vi altid kan hjælpe dig, da vores ansatte alle er yderst dygtige fagfolk. Er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig i forbindelse med Flip Flow, skal du være mere end velkommen til at kontakte os med det samme.

Det kan du enten gøre ved at ringe til telefon 64 40 00 51, eller du kan sende en besked til e-mail info@wiremesh.dk. Endelig kan du også vælge at udfylde kontaktformularen på vores hjemmeside. Vi glæder os meget til at høre fra dig.

Ønsker du et gratis tilbud?

Vi hjælper dig gerne med at udarbejde et tilbud eller svare på dine spørgsmål. Vi skriv til os i formularen, så hører du fra os hurtigst muligt.​

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

SPG Sigtevæv ApS

Barmstedt Allé 2, 5500 Middelfart

CVR: 32284264

Telefon: +45 64 40 00 51

Fax: 64 40 00 52

E-mail: info@wiremesh.dk