​Sigter fra Finlay – en af verdens førende producenter

​Skal du bruge sigtevæv til Finlay? I så fald kan vi med garanti være behjælpelige. Hos SPG Sigtevæv ApS tilbyder vi nemlig Sigtevæv, eller flipflow til kunder fra byer rundt omkring i hele Danmark. Det særlige ved Spaleck sigter er, at de bruger en speciel form for sold, blandt andet Flipflow. Når det kommer til vaskning af både grus og sand, hører Finlay til blandt de førende producenter i verden af vaskeanlæg. Finlay sigte fås i dag i en lang række varianter og modeller.

Opnå en præcis adskillelse af grus og sten med Finlay

Vi producerer væv til brug i sigte i f.eks. grusgrave, og på den måde kan du opnå en præcis adskillelse af bl.a. grus og sten. Med vores produkter får du mulighed for at levere den helt rigtige sammensætning af materialer til brug i anlægssektoren. Vi har rig erfaring i branchen, hvorfor vi kan betjene alle vores kunder, og vi garanterer en ensartet vare med stor maskefasthed. Det skal desuden nævnes, at vi er i stand til at levere i både mindre stykker og specielle bredder. Det er godt for økonomien, og det resulterer desuden i mindre spild.

Kontakt os allerede i dag for yderligere information

Er du på udkig efter sigtevæv til mærket Finlay, eller spaleck er du altså kommet til det helt rette sted. Denne type mærke anvender sigtevæv og flipflow. Som tidligere nævnt er Finlay førende inden for vaskning af både grus og sand, hvorfor det bestemt kan anbefales. Vi leverer desuden både specielle breder og mindre stykker for at tilfredsstille vores kunders behov, og vores medarbejdere består udelukkende af dygtige fagfolk, der giver dig en ensartet vare med stor maskefasthed.

Er du interesseret i at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig, skal du være mere end velkommen til at ringe på telefon 64 40 00 51 eller sende en besked til e-mail info@wiremesh.dk. Du kan også vælge at skrive til os via kontaktformularen på vores hjemmeside. Vi glæder os meget til at høre fra dig.

Ønsker du et gratis tilbud?

Vi hjælper dig gerne med at udarbejde et tilbud eller svare på dine spørgsmål. Vi skriv til os i formularen, så hører du fra os hurtigst muligt.​

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

SPG Sigtevæv ApS

Barmstedt Allé 2, 5500 Middelfart

CVR: 32284264

Telefon: +45 64 40 00 51

Fax: 64 40 00 52

E-mail: info@wiremesh.dk