McCloskey giver et højt output i krævende forhold

Leder du efter produkter til brandet McCloskey? Hos SPG Sigtevæv ApS kan vi være behjælpelige med sigtevæv til McCloskey, og vi hjælper kunder rundt omkring i hele Danmark. McCloskey er et mærke inden for sorterværker, og deres sigter er yderst holdbare, pålidelige og alsidige. Med disse er du således garanteret et højt output under selv de mest krævende og vanskelige forhold. McCloskey anvendes blandt andet inden for råstofindustrien. Leder du efter sigtevæv til McCloskey, kan vi med garanti hjælpe dig.

Vi tilbyder sigtevæv til McCloskeys banebrydende systemer

Vi forhandler altså sigtevæv til McCloskey sorter. De har udviklet en lang række banebrydende systemer, og er du på udkig efter dele til McCloskey, er du med garanti havnet det helt rette sted. Vi leverer nemlig vores produkter i specielle bredder og mindre stykker, da dette både resulterer i mindre spild og god økonomi.


Herudover består vores medarbejdere udelukkende af kompetente fagfolk, der sikrer en ensartet vare med stor maskefasthed. Søger du derfor en kundetilpasset løsning til en lang række grusgrave, kan vi hjælpe dig.

Kontakt os med det samme, og hør mere

Er du på udkig efter sigtevæv til McCloskey, der er et brand inden for sorterværker, er vi de rette at kontakte. Disse sorterværker er alsidige, holdbare og pålidelige, hvorfor du er garanteret et højt output, uanset hvor krævende forholdene end måtte være. Hos os er du garanteret en kundetilpasset løsning, og vi har desuden rig erfaring i branchen, hvorfor vores dygtige fagfolk altid står klar til at tilbyde dig professionel vejledning og en løsning, der sikrer dig en ensartet vare.

Vil du gerne høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, skal du være mere end velkommen til at ringe til os på telefon 64 40 00 51 eller sende en besked til e-mail info@wiremesh.dk. Du kan også vælge at udfylde kontaktformularen på vores hjemmeside, og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Vi glæder os meget til at høre fra dig.​

Ønsker du et gratis tilbud?

Vi hjælper dig gerne med at udarbejde et tilbud eller svare på dine spørgsmål. Vi skriv til os i formularen, så hører du fra os hurtigst muligt.​

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

SPG Sigtevæv ApS

Barmstedt Allé 2, 5500 Middelfart

CVR: 32284264

Telefon: +45 64 40 00 51

Fax: 64 40 00 52

E-mail: info@wiremesh.dk