Powerscreen for en hurtig og effektiv sortering

​Søger du sigtevæv til Powerscreen? I så fald er vi uden tvivl de helt rigtige at tage kontakt til. Hos SPG Sigtevæv ApS tilbyder vi nemlig produkter til brandet Powerscreen, såsom Sigtevæv, og vi betjener kunder rundt omkring i hele Danmark. Powerscreen producerer anlæg til en hurtig og effektiv sortering af alt fra sten og grus til kompost og jord. De er altså blandt de førende, når det kommer til sortering, og vi kan med garanti hjælpe dig, når det kommer til bl.a. sigtevæv til Powerscreen.

Opnå ensartede materialer med Powerscreen

Vi er et stensikkert valg, eftersom vi er i stand til at levere kundetilpassede løsninger af sigtevæv til en lang række grusgrave. Vores sigtevæve er maskefaste og slidstærke, og de benyttes blandt andet til sorteringen af sten og grus. Med vores produkter har du mulighed for at adskille materialer på en effektiv måde, og herudover opnår du med garanti ensartede materialer. Det skal desuden nævnes, at vi hellere end gerne leverer i specielle bredder og mindre stykker, da dette betyder mindre spild og god økonomi.


Endelig har vi rig erfaring i branchen, og vores kompetente fagfolk står altid klar til at tilbyde dig professionel vejledning og gode råd, såfremt det ønskes.

Skriv eller ring med det samme for mere information

Har du behov for produkter til Powerscreen såsom sigtevæv, kan vi være behjælpelige. Powerscreen giver dig en effektiv sortering af blandt andet jord, kompost, sten og grus, og vi kan hjælpe kunder over hele landet med sigtevæv til Powerscreen. Hos os er du desuden garanteret kundetilpassede løsninger, og vi tilbyder udelukkende slidstærke og maskefaste produkter. Vores ansatte består af dygtige fagfolk med rig erfaring, hvorfor vi også kan tilbyde professionel rådgivning.

Du skal være mere end velkommen til at tage kontakt til os allerede i dag for yderligere information ved at sende en besked til e-mail info@wiremesh.dk eller ved at udfylde kontaktformularen på vores hjemmeside. Du kan også vælge at ringe til telefon 64 40 00 51. Vi glæder os til at høre fra dig og til at hjælpe dig med at finde det, du søger.

Ønsker du et gratis tilbud?

Vi hjælper dig gerne med at udarbejde et tilbud eller svare på dine spørgsmål. Vi skriv til os i formularen, så hører du fra os hurtigst muligt.​

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

SPG Sigtevæv ApS

Barmstedt Allé 2, 5500 Middelfart

CVR: 32284264

Telefon: +45 64 40 00 51

Fax: 64 40 00 52

E-mail: info@wiremesh.dk